27 MAY 2020

Vetlla de Pentecosta on line

Des de la delegació de Nova Evangelització del Bisbat de Solsona, us volem convidar a la X Vetlla de Pentecosta del nostre Bisbat. Deu anys ja des que vàrem començar a aplegar-nos per poder celebrar junts, mossens i laics, aquesta festa.

Aquesta serà una Vetlla ben diferent a les altres, no hi podrà haver les confirmacions d’adults provinents dels sopar Alpha, ni el demanar junts en viu i en directe els dons de l’Esperit, ni l’àpat fratern als claustres, però ben segur que a través dels mitjans que ens ofereix la nostra societat podem viure aquest moment de joia en comunió diocesana amb el nostre Bisbe Xavier.

Per motius evidents del confinament, la Vetlla haurà de ser impulsada amb els recursos que comptem des de Solsona, per aquest motiu hem demanat a l’equip de música de la parròquia el seu servei per conduir la Vetlla musicalment i per motius tècnics serà retransmesa des de l’Església del Cor de Maria.

En ser una Vetlla on-line i per tant no us heu de desplaçar, es durà a terme el dissabte dia 30 de maig a les 21:30h del vespre. Hi haurà la possibilitat que les persones que estiguin dins la mateixa regió sanitària de Solsona, i que és la de la Catalunya Central, hi participin presencialment, sempre guardant les mesures de seguretat i en cap cas s’imposarà les mans per tal de rebre l’Esperit Sant. La Vetlla serà retransmesa des del canal de youtube del bisbat de Solsona.

Us animem a participar-hi, junts com a família, o potser amb un petit grupet de la parròquia, o amb els vostres grups petits de l’Alpha d’enguany, o sols, i que obriu el vostre cor a la presència renovadora, transformadora, creadora de vida que ens brinda l’Esperit Sant.

Teresa Valero i Melgosa, Delegada

Escribir un comentario

No se aceptan los comentarios ajenos al tema, sin sentido, repetidos o que contengan publicidad o spam. Tampoco comentarios insultantes, blasfemos o que inciten a la violencia, discriminación o a cualesquiera otros actos contrarios a la legislación española, así como aquéllos que contengan ataques o insultos a los otros comentaristas.