20 SEP 2020

Mn. Lluís Ruiz, nou canonge de la Catedral de Solsona

L'11 de setembre, durant la missa capitular a la catedral de Solsona, Mn. Lluís Ruiz, rector de la parròquia de Solsona, va prendre possessió del càrrec de canonge de la catedral.
 
Cada divendres, el Capítol Catedral fa la seva missa capitular. Després d’un parèntesi en els mesos d’estiu, ahir divendres van tornar a començar les celebracions.
 
Després de l’homilia del bisbe Xavier Novell, es va procedir a la lectura del jurament de càrrec de canonge (vegeu vídeo).
 
Una cerimònia senzilla però emotiva, en la qual van concelebrar el Degà del Capítol, el Vicari General i alguns altres canonges. Van assistir a la missa alguns familiars i amics de Mn. Lluís i altres fidels solsonins.
 
Enhorabona al nou canonge i que el Senyor i la Mare de Déu l’ajudin en el seu servei!
 
Informa: Redacció
 

Escribir un comentario

No se aceptan los comentarios ajenos al tema, sin sentido, repetidos o que contengan publicidad o spam. Tampoco comentarios insultantes, blasfemos o que inciten a la violencia, discriminación o a cualesquiera otros actos contrarios a la legislación española, así como aquéllos que contengan ataques o insultos a los otros comentaristas.