15 MAY 2021

Formació teològica-bíblica del curs Nova Vida

Ja fa anys que l’Escola d’Evangelització Sant Andreu (EESA) de Solsona està impartint cursos a la diòcesi.

Aquests cursos son molt vivencials i, ara, els responsables de l’EESA volen oferir un aprofundiment de cadascun d’ells des d’una òptica més teològica i bíblica.

El primer d’aquests cursos, i que moltes persones ja han realitzat, és el Nova Vida, un curs de primer anunci. Així doncs, fa uns dies va tenir lloc aquesta formació teològica-bíblica del curs Nova Vida, que va reunir, telemàticament, un grup nombrós de participants.

Aquesta formació va anar a càrrec de Mn. Marc Majà, consiliari de l’EESA i llicenciat en Bíblia. Mn Marc va anar resseguint l’esquema del contingut del curs i el va anar dotant de més elements bíblics i de referències del Magisteri de l’Església que varen ajudar a un aprofundiment més gran del kerigma. Tot des d’una perspectiva molt pedagògica i atractiva.

En acabar va haver un temps de compartir en petits grups –tot a través de la tecnologia digital- algunes preguntes sobre la nostra fe i sobre Jesucrist únic Salvador. Tots els participants van quedar molt contents i amb ganes de poder avançar. Continuem fent comunitat virtual!

Escribir un comentario

No se aceptan los comentarios ajenos al tema, sin sentido, repetidos o que contengan publicidad o spam. Tampoco comentarios insultantes, blasfemos o que inciten a la violencia, discriminación o a cualesquiera otros actos contrarios a la legislación española, así como aquéllos que contengan ataques o insultos a los otros comentaristas.