Els joves van fer adoració a Jesús al Santíssim divendres passat

09 NOV 2020

Els joves van fer adoració a Jesús al Santíssim divendres passat

Com a catòlics creiem que Jesús està realment present en el pa i el vi consagrat de la missa, que no hi ha acte físic d’unió més íntim amb algú que estimes que menjar-te’l, i això és la comunió. Un altre tipus de contacte una mica menys estret però també molt profitós per l’ànima és tenir un cara a cara amb el mateix Jesús per mitjà de la contemplació d’Ell en l’exposició de l’Eucaristia, en la pràctica de l’adoració. Mirant-lo hi podem conversar i deixar-nos tocar el cor, la qual cosa ens permet una treva del dia a dia per poder, com diu la cançó, “descansar en Ell i deixar que Déu sigui Déu”.

Amb la intenció d’apropar aquesta experiència als joves, el passat divendres 6 de novembre a dos quarts de nou del vespre va tenir lloc una adoració al Cor de Maria. Una vintena de persones es va reunir per tenir una trobada amb el Senyor entre silencis i cants en directe de l’inestimable grup de música. Durant aquesta completíssima vetllada també hi va haver la possibilitat, molt sol·licitada, de rebre el sagrament de la confessió.

Aquest esdeveniment és el primer d’una sèrie de noves possibilitats que es proposaran als joves cristians de Solsona al llarg de les properes setmanes. Hi ha la intenció que l’adoració es repeteixi mensualment per apropar aquesta vivència espiritual, musical i estètica a qui ho necessiti. Volem també aprofitar per recordar que hi ha adoració cada dimarts a la Mercè, a dos quarts de sis de la tarda i fins a dos quarts de vuit, així com també de dilluns a divendres no festius de 8:45 fins abans de la Missa de 10 a l'altar de la Mercè de la Catedral.

El beat Carlo Acutis deia “igual com prenent el sol un es posa morè, davant de l’Eucaristia un es fa sant”. I qui no vol ser sant, oi?

 

Els joves van fer adoració a Jesús al Santíssim divendres passatEls joves van fer adoració a Jesús al Santíssim divendres passatEls joves van fer adoració a Jesús al Santíssim divendres passat

Escribir un comentario

No se aceptan los comentarios ajenos al tema, sin sentido, repetidos o que contengan publicidad o spam. Tampoco comentarios insultantes, blasfemos o que inciten a la violencia, discriminación o a cualesquiera otros actos contrarios a la legislación española, así como aquéllos que contengan ataques o insultos a los otros comentaristas.