28 JUN 2021

Activitats d'estiu

Fa unes quantes setmanes vam parlar del projecte de vacances per a famílies nombroses que organitza el nostre bisbat. Avui parlem d’altres activitats diocesanes a les quals podem participar durant aquests mesos de juliol i agost.

Aquest cap de setmana, els més petits han començat les Catecolònies diocesanes al Molí de la Roda (Veciana) i també les parroquials targarines a Gerri de la Sal. Per altra banda, els adolescents i joves tindran també les seves colònies del 18 al 25 de juliol a Poblet i la Segarra. Els adults que busquin tranquil·litat i trobament amb el Senyor poden participar d’uns exercicis espirituals del 13 al 17 de juliol al Seminari de Solsona. De cara al mes d’agost tenim una ruta pel Berguedà per a joves de més de 18 anys: Queralt, Lourdes de la Nou, Fumanya, Pedret, la Baells… acompanyats pel bisbe Xavier. 

Hi ha una altra activitat que, tot i no ser diocesana, ja fa anys que forma part del nostre bisbat: el Raid Goum, una experiència de desert, pobresa, silenci, caminar, pregar...Informeu-vos de totes les activitats a través de la web del bisbat www.bisbatsolsona.cat

Escribir un comentario

No se aceptan los comentarios ajenos al tema, sin sentido, repetidos o que contengan publicidad o spam. Tampoco comentarios insultantes, blasfemos o que inciten a la violencia, discriminación o a cualesquiera otros actos contrarios a la legislación española, así como aquéllos que contengan ataques o insultos a los otros comentaristas.